Μεϊμαράκης προς Τσιπροκαμμένους: Γιατί να κάνετε εκλογές, αφού είμαστε το δεκανίκι σας

Μεϊμαράκης προς Τσιπροκαμμένους: Γιατί να κάνετε εκλογές, αφού είμαστε το δεκανίκι σας

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας, στην οποία κατ’ αρχάς διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες καλλιεργούσαν τις προηγούμενες ημέρες αφηνιασμένα σαμαρόσκυλα μέσω διαδικτύου, ότι μπορεί η νουδούλα να μην υπερψηφίσει το νέο αριστερό Μνημόνιο: «Κατ’ αρχήν, η χώρα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς νέα συμφωνία. Και όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την αναλύσει. Να την ακούσουμε. Βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο επιλογής: μη συμφωνία είναι καταστροφή, φεύγουμε ανεπιστρεπτί από την Ευρωζώνη, πάμε σε άτακτη χρεοκοπία και μείωση μισθών, συντάξεων, αξιών, «κούρεμα» καταθέσεων. Η άλλη επιλογή είναι η κακή συμφωνία, στην οποία καταλήγει με ευθύνη της η κυβέρνηση. Η οποία, ωστόσο, μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα χρήματα τα οποία μας δίνουν και να βελτιώσουμε τη συμφωνία. Και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Μάλιστα, είναι τόσο κάθετος στην υπερψήφιση του Μνημονίου, που σε άλλη εφημερίδα (Real News) ξεκαθάρισε πως «Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί».

Στη συνέχεια της συνέντευξης στην «Καθημερινή», ο Βαγγέλας επιβεβαίωσε τη γενικότερη στήριξη της νουδούλας στη μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, απορώντας γιατί –παρόλη αυτή τη στήριξη- ο Τσίπρας θέλει να πάμε σε εκλογές: «Η Νέα Δημοκρατία χωρίς συναλλαγές, χωρίς υπόγειες διαδρομές, χωρίς να διεκδικεί καρέκλες, δίνει τη στήριξή της για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Άρα, εάν, όπως είπατε, υπάρξει παραίτηση και ζήτημα εκλογών, εμείς είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Πιστεύουμε, όμως, πρώτον, ότι αυτές είναι καταστροφή, δεν είναι λύση. Και, δεύτερον, ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα πείσει τους Έλληνες πολίτες για ποιο λόγο κάνει εκλογές. Διότι μόλις πριν από έξι μήνες πήρε εντολή. Και στο δημοψήφισμα ξαναπήρε. Και κανείς δεν την αμφισβητεί. Κατά συνέπεια, γιατί θα κάνει εκλογές;».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ  (UPD)

Διαβάστε επίσης : Tραγική εμφάνιση στον ΣΚΑΙ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s