Αφού ο Τσίπρας “με το καλημέρα” της εξουσίας του απέτυχε .. ζητά τώρα από τον ελληνικό λαό με το Μνημόνιο 3 να βάλουμε και την θηλιά στο λαιμό μας και με την ψήφο μας !! Θα το επιτρέψουμε ;

Η προδοσία των ψηφοφόρων του  ” ΟΧΙ ” … που έγινε ” ΝΑΙ “ ,

ο ΦΟΒΟΣ των Λαθρομεταναστών ,

και τα ΕΠΩΔΥΝΑ  ΜΕΤΡΑ του εθνοκτόνου “Μνημονίου 3 “ , θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη !!

 

Οι αγανακτισμένοι αλλά και προδομένοι έλληνες του ” ΟΧΙ ” και του ” Μνημόνιο 3 “ , θα κάνουν την διαφορά τις 20 Σεπτεμβρίου !!

Ιδιαίτερα ευνοημένος ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από την συγκυρία, μπορεί να προσεγγίσει το 9,3% των ευρωεκλογών του 2014. Μετά, λοιπόν, τους Παπαχελά και Μανδραβέλη Τί ?

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι θα παίξουν  μεταξύ του 3 και του 6% με το ΠΑΣΟΚ και τους  ΑΝΕΛ να δίνουν μάχη να μπουν στην Βουλή.

Οι τελευταίοι είναι βαριά τραυματισμένοι από τις πολιτικές-οικονομικές εξελίξεις και ίσως για τον Π.Καμμένο θα ήταν καλύτερα να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του διευρυμένου ΣΥΡΙΖΑ για να επιβιώσει πολιτικά.

Το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε καλύτερη θέση απ’ότι σήμερα αν ο Γ.Παπανδρέου επιστρέψει στο κόμμα. Μην ξεχνάμε ότι η Φ.Γεννηματά εκλέχθηκε με “υπόγειο” σύνθημα την επιστροφή του Γ.Παπανδρέου στο κόμμα.

Ο φιλοαμερικανός Αλέξης Παπαχελάς που παίζει στα δάχτυλά του τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, προειδοποιεί με τρόμο το Μαξίμου. Φοβούνται μήπως το ακροδεξιό κόμμα “καβαλήσει” το 12% !!

“ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

makeleio20082015

 Οι εκλογές εξπρές γίνονται Αυγουστιάτικα όχι μόνο για να πεταχτούν στα σκουπίδια όλες οι αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για να ζητηθεί από τον ελληνικό λαό να βάλει θηλιά στο λαιμό του με την ψήφο του να εγκρίνει ένα νέο μνημόνιο, ψηφίζοντας τις εξαγγελίες Τσίπρα ή τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΟΤΑΜΙ που συνιστούν τα κόμματα της νέας μνημονιακής συναίνεσης.

« Προς το παρόν ο Τσίπρας αγοράζεται πολύτιμο χρόνο και περνά καλοκαιριάτικα όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου 3  απο τα καλοκαιρινά τμήματα της Βουλής . Πώς όμως θα χρησιμοποιηθεί είναι αβέβαιο !.

Εάν όμως αποτύχει και το τρίτο πακέτο βοήθειας, τότε ίσως η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν θα μπορεί να αποφευχθεί »

ΑDN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s