ΕΛΕΟΣ . Μήπως ειναι λάθος οι εκλογές τώρα ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να είμαστε προετοιμασμένοι για χειρότερα ; !

ΕΙΚΟΝΑ---Κόσμος,-χρέος

TΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ GREXIT KΑΡΑΔΟΚΟΥΝ 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ συντονισμός πολλών καταιγίδων μαζί παγκοσμίως , με συνέπειες που κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει !

ΤΗΝ ΩΡΑ που ο πλανήτης φλέγεται, έχοντας να αντιμετωπίσει μία σειρά κρίσεων, πολλές από τις οποίες οφείλονται στις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες – οι οποίες κάνουν μεγάλα λάθη, όσον αφορά το χειρισμό των προβλημάτων των χωρών τους, όπως συμβαίνει με τη Βραζιλία, με την Τουρκία, με την Ελλάδα, με τη Ρωσία, με την Ιαπωνία κοκ

 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΨΗ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ … Η ΧΩΡΑ KAI OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ  “ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ”  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ  ΕΚΛΟΓΕΣ !!  ΕΛΕΟΣ

Μήπως ειναι λάθος οι εκλογές τώρα ;

Η Ελλάδα είχε πολλές δυνατότητες να επιτύχει είτε καλύτερες συνθήκες δανεισμού, είτε ένα βιώσιμο πρόγραμμα, είτε τη διαγραφή μέρους του χρέους – όπως τη στάση πληρωμών στις αρχές του έτους,

όταν οι τράπεζες ήταν υγιείς, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είχαν δημευθεί, τα δημόσια ταμεία είχαν χρήματα, ενώ ο προϋπολογισμός ήταν πλεονασματικός.

Όταν διαπραγματεύεται όμως κανείς με μία τόσο πρωτόγονη αφέλεια, μη έχοντας κανένα απολύτως όπλο στη διάθεση του, ουσιαστικά αυτοκτονείενώ το δημοψήφισμα ήταν μία κίνηση απόγνωσης για να δημιουργηθεί ένα μέσο πίεσης, η οποία ήταν προφανώς ουτοπική.

Το ότι δεν υπήρχαν κάποιες συμμαχικές χώρες για να υποστηρίξουν τον πρωθυπουργό, επιδείνωσε ακόμη περισσότερο τη θέση του (μας) – αφού βρέθηκε χωρίς όπλα και χωρίς συμμάχους, απέναντι σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο.

Έτσι υποχρεώθηκε σε ένα απείρως πιο αποικιοκρατικό μνημόνιο από τα δύο προηγούμενα, με αποτέλεσμα να διασπασθεί το κόμμα του – ενώ, εάν αναζητήσει απελπισμένα διέξοδο στις εκλογές, η Ελλάδα θα καταστραφεί, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τη μείωση των εσόδων, καθώς επίσης την αύξηση των δαπανών που παραδοσιακά τις συνοδεύει.

Μία τέτοια κατάρρευση της χώρας μας, υπό τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, θα τη μετέτρεπε σε αποτυχημένο κράτος (failed state) – κάτι που δεν θα έπρεπε κανείς να εύχεται ούτε στο χειρότερο εχθρό του.

Οι πιθανότητες είναι δυστυχώς πολύ μεγάλες – αυξάνονται δε καθημερινά, ενώ ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι Πολίτες φαίνεται να συνειδητοποιούν πού ακριβώς οδηγούνται, συνεχίζοντας να συζητούν όπως στο παρελθόν.

Ένα ρεαλιστικό, πλήρως αναλυμένο, εφαρμόσιμο Plan B πάντως ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει από τα πολιτικά κόμματα που γνωρίζουμεοπότε είναι καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

analyst.gr

Εάν οι ελίτ πιστεύουν ότι θα κρύβεται στο διηνεκές το πρόβλημα πίσω από την Ελλάδα, κάνουν μεγάλο λάθος !! Το γεγονός ότι, η Κίνα ξεκίνησε να πουλάει μαζικά τώρα  τα ομόλογα των Η.Π.Α, είναι ένα απο τα σημάδις της επερχόμενης καταιγίδας.!!

Δεν είναι τυχαίο ότι στους διεθνής traders η εν λόγω ημέρα επαναφέρει μνήμες της κατάρρευσης της Lehman Brothers . Το ADN είχε προϊδοποιήσει απο τις 7 Ιουλιου !!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s