Σε κάθετη πτώση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ !! – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, αλλά …

Ο Τσίπρας  παλεύει  για τα ποσοστά της προδοσίας του και τα κόμματα  για τα ποσοστά της αξιοπιστίας που τους απέμεινε μετά το Μνημόνιο 3. Αυξάνονται τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών !

210856321469-20150830_b2

Κλίκ στο Zougla.gr
image.ashx

Αλλά ...

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, οι ηγέτες της ευρωζώνης χρειάζονται τον Τσίπρα, και όχι την μείζονα αντιπολίτευση, να κερδίσει, ολοκληρώνοντας τη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ηγέτη του σε ένα πιο εύπλαστο κυρίαρχο κεντροαριστερό κόμμα στην Ευρώπη.

Ετσι, η ευρωζώνη θα αποδείξει ότι το πολιτικό της πλαίσιο μπορεί να αντέξει τις λαϊκιστικές προκλήσεις των κεντροαριστερών και κεντροδεξιών ακραίων (της ευρωζώνης).

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ως τον καλύτερο εγγυητή για την υλοποίηση του νέου προγράμματος, η στήριξη από τη μείζονα αντιπολίτευση μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη στην Ελλάδα. Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να έχει μια πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα.

Οπως και ο Ρίτσαρντ Νίξον πηγαίνοντας στην Κίνα, έτσι και ο Τσίπρας, ο πρώην παρίας του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να κρατήσει στο μέλλον την Ευρώπη στο σύνολό της.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s