Ν.Μιχαλολιάκος > Είτε με Σύριζα , είτε με ΝΔ μαζί υπέγραψαν και μαζί θα εκτελέσουν το Μνημόνιο της καταδίκης της ζωής των ελλήνων . Mόνη εθνική επιλογή αντίστασης η Χρυσή Αυγή

Ενισχύονται οι ενδείξεις που θέλουν την Χρυσή Αυγή να προσεγγίζει ή ακόμη και υπερβαίνει το ποσοστό που κατέλαβε στις ευρωεκλογές του 2014.

Το 2014 η Χρυσή Αυγή είχε συγκεντρώσει 9,39% ή 536.913 ψήφους. Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2014 η Χρυσή Αυγή κατέλαβε 6,28% και 388.387 ψήφους.

Πώς προκύπτει αυτή η αισιόδοξη εκτίμηση για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής;

1) Δημοσκόπος συνομιλώντας με το bankingnews.gr αναφέρει ότι το μεταναστευτικό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις ως ένα διογκούμενο πρόβλημα της κοινωνίας και οι θέσεις των περισσοτέρων πολιτών είναι κοντά στην Χρυσή Αυγή και ας μην ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Μεγάλο μέρος των ελλήνων δεν διάκειται θετικά η Ελλάδα να μετατραπεί σε χώρα στάθμευσης ή διέλευσης μεταναστών. Περίπου το 44% των ελλήνων θέλουν οι μετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα.

2) Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει πολύ υψηλά ποσοστά συσπείρωσης. Ταυτόχρονα καταγράφει εισροές από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ αλλά και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

3) Η σταθερή αντιμνημονιακή της θέση και στάση κατατάσσουν την Χρυσή Αυγή στις αξιόπιστες πολιτικές δυνάμεις.

4) Η αριστερή προπαγάνδα περί ναζιστικής οργάνωσης, έχει καταρρεύσει, όπως κατέρρευσε και η πολιτική δίωξη περί εγκληματικής οργάνωσης.

5) Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από το debate και από άλλες πολιτικές εκδηλώσεις, λειτουργεί θετικά. Όταν κάποιος στοχοποιείται, δημιουργεί αντανακλαστικά συμπάθειας σε μέρος της κοινωνίας.

6) Με βάση ενδείξεις η Χρυσή Αυγή αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση για 550-600 χιλιάδες ψήφους και με την μεγάλη αποχή να την ευνοεί, είναι πιθανό να ξεπεράσει ακόμη και το ποσοστό των ευρωεκλογών.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! Τι δείχνει το γκάλοπ «εταιρείας» που….είχε πέσει μέσα στο δημοψήφισμα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s