“ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ” > Μόνοι τους ο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ και με προαπαιτούμενα “σε ένα νομοσχέδιο σκούπα” !!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜEΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ .

TO ” NAI ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η NEA MOΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ !!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης με 155 «ΝΑΙ» και 144 «ΟΧΙ» (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), σε σύνολο 299 βουλευτών. Από τη διαδικασία έλειπε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος έστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

2122920814-20151008_b2

2122989423-20151008_b2
 
Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα – Ισχυρή πλειοψηφία !! με 155 “ναι” με την στήριξη μόνο των ΑΝΕΛ γίνεται ??

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, 155 βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δηλαδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Συνολικά, η κυβέρνηση έλαβε 155 θετικές ψήφους, έναντι των 144 βουλευτών της αντιπολίτευσης που αρνήθηκαν παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

 

Eρώτημα : Με πραγματικό 20% των ελλήνων ψηφοφόρων , με την μισή Βουλή να λέει “ΟΧΙ ” στα μέτρα και με ένα νομοσχέδιο σκούπα “όλα σε ένα” για το μνημόνιο 3 .. αλήθεια πού πάμε κ.Πρωθυπουργέ ? !!

H κυβέρνηση με τους μισούς έλληνες και την μισή Βουλή απέναντι , δεν φαίνεται να είναι σε θέση να δημιουργήσει πλούτο, επιλέγοντας αντί αυτού να μοιράσει καλύτερα τη φτώχεια που αυξάνεται ραγδαία.

Φαίνεται  για τους έλληνες , δεν ήρθε ακόμη η άμεση ΑΝΑΓΚΗ !! Όταν όμως θα έρθει ακόμα και οι θεοί θα πεισθούν . Και τότε …. !

ΑDΝ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s