Έκτακτο ΠαρΑΡΤημα : Έτσι χρεοκόπησε η Κύπρος .Οι Κύπριοι έχασαν τα λεφτά τους για να σωθεί το Λουξεμβούργο !

Έκτακτο ΠαρΑΡΤημα: Ο Σπύρος επέστρεψε με ρεπορτάζ – ΒΟΜΒΑ

logo1Ο Σπύρος Καρατζαφέρης μέσα από το spirospero.gr, είχε υποσχεθεί ότι στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα “θα κλάψουνε μανούλες”. Η υπόσχεση που έδωσε στους τηλεθεατές έγινε πραγματικότητα με τρία ρεπορτάζ που ταράζουν τα ύδατα και αποκαλύπτουν τη βρώμα του πολιτικού συστήματος που έριξε τη χώρα στον Καιάδα.

Έτσι χρεοκόπησε η Κύπρος

Στην εκπομπή Έκτακτο ΠαρΑΡΤημα που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στο ΑΡΤ ο Σπύρος Καρατζαφέρης μαζί με τους δημοσιογράφους Χρ. Χαλαζιά, Κώστα Ουίλς και Γιούλη Γκάτσου ασχολήθηκαν αρχικά με το δράμα της Κύπρου με το κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες οδηγωντας πολλούς στην απόγνωση.

Η εκπομπή αποκάλυψε την απόρρητη έκθεση της Κυπριακής Βουλής που αναφέρονται τα πραγματικά αίτια της κυπριακής χρεοκοπίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η χρεοκοπία ήταν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου Ευρωπαίων τραπεζιτών για να στηριχτεί μια μικρή γωνίτσα της Ευρώπης, το Λουξεμβούργο.

Επίσης, στόχος των “αρπαχτικών” ήταν ο εκβιασμός των Ελλήνων λίγο καιρό αργότερα με αφορμή το 3ο Μνημόνιο με το δίλημμα: “Είτε υπογράφετε, είτε θα γίνεται Κύπρος”.

Στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε αποκαλύφθηκε το δαιδαλώδες σχέδιο των τραπεζιτών με θύματα την Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή Τράπεζα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλαζιά, το σχέδιο εκπονήθηκε στις αρχές του 2013. Ήδη το Λουξεμβούργο δεχόταν πολλές πιέσεις από την ευρωστία των Κύπριων. Έτσι έπρεπε με κάποιο τρόπο να πάρει καταθέσεις από το μαρτυρικό νησί.

Όταν άρχισε η κρίση, ο Χριστόφιας, τότε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, έσπευσε στο Eurogroup για να ζητήσει χρήματα, συγκεκριμένα 4 δισ. Ο βρωμερός Σόιμπλε, όμως, αρνήθηκε να δώσει λεφτά οδηγώντας τους Κύπριους σε αδιέξοδο. Το πρόβλημα είχε ενταθεί από τη στιγμή που οι Ρώσοι καταθέτες είχαν αποσύρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό αφήνοντας τους μικροκαταθέτες στη δίνη της κρίσης.

Να το επαναλάβουμε σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε:

Οι Κύπριοι έχασαν τα λεφτά τους για να σωθεί το Λουξεμβούργο!

“Οι Αμερικανοί μας είπαν να εμβολίζουμε τις τουρκικές ακταιωρούς”

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια μεταστροφή της στάσης των Αμερικανών απέναντι στη χώρα μας σε αντίθεση με ότι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιούλης Γκάτσου, αμερικανός αξιωματούχος πρόσφατα “ψιθίρισε” σε κυβερνητικό στέλεχος την πολεμοχαρή λύση που προκρίνουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να λύνονται οι ελληνοτουρκικές διαμάχες στο Αιγαίο.

Πολύ απλά, μας συμβουλεύουν να εμβολίζουμε (!) τα τουρκικά σκάφη που παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα. Με λίγα λόγια, μας εξωθούν σε πόλεμο  με τους γείτονες.

Μόνο ύποπτη είναι αυτή η αλλαγή στάσης των Αμερικανών που μέχρι τώρα ήταν υπέρ των γειτόνων μας, όπως τόνισε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή Έκτακτο ΠαρΑΡΤημα.

Το ρεπορτάζ του έμπειρου δημοσιογράφου πήγε λίγο παραπέρα και, ειδικότερα, στους λόγους που κρύβονται πίσω από αυτήν την εξωφρενική αξίωση των Αμερικάνων. Όλο το μυστικό, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Καστελίου της Κρήτης, το οποίο αγοράζουν Αμερικανοί και το μετατρέπουν από επιβατικό σε “ειδικού σκοπού”. “Σε στρατιωτικό αεροδρόμιο”, είπε ξεκάθαρα ο Κώστας Ουίλς.

Γι αυτό το λόγο λοιπόν, οι Αμερικανοί μας χάιδευουν τελευταία και όχι επειδή ξαφνικά συμπάθησαν τον λαό μας. Και για να αποκτήσουν βάση στη Μεσόγειο, δεν διστάζουν να μας προτείνουν να μπλεχτούμε σε πόλεμο με την Τουρκία, τονίζει ο Σπύρος Καρατζαφέρης.

Εταιρείες επιδοτούνται για νέες θέσεις εργασίας αλλά δεν τις κάνουν

Η παρέα του Σπύρου Καρατζαφέρη άφησε το καλύτερο για το τέλος. Μια αποκάλυψη με οσμή σκανδάλου που απαιτεί τώρα την παρέμβαση εισαγγελέα. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ κάνουν φτερά με υπογραφή υπουργών!

Το ρεπορτάζ του Κώστα Ουίλς αποκαλύπτει σκάνδαλο. Εταιρείες επιδοτούνται με εκατομμύρια για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να καταπολεμηθεί η ανεργία αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν δημιουργούν ούτε μία! Τα λεφτά όμως τα τσέπωσαν, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ. Σύμφωνα με τον κ. Ουίλς, η πλειοψηφία των εταιρειών είναι από τον κατασκευαστικό και τον διαφημιστικό χώρο αλλά και από την ίδια τη ΓΣΕΕ.

Όλα αυτά φυσικά γίνονται με υπογραφές υπουργών. Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά; Ποιος ελέγχει ότι οι εταιρείες έχουν πραγματοποιήσει όλα όσα για τα οποία επιδοτήθηκαν; Με ποια κριτήρια δίνονται τα λεφτά σε αυτές;

Συνολικά από τις 4.630 θέσεις εργασίας που επιδοτήθηκαν, δημιουργήθηκαν μόλις 13! Περιμένουμε να επέμβει εισαγγελέας ΤΩΡΑ. Όλα τα ντοκουμέντα που εξασφάλισε το ΑΡΤ και η εκπομπή Έκτακτο ΠαρΑΡΤημα είναι στη διάθεση των δικαστικών λειτουργών.

Το ραντεβού του Σπύρου Καρατζαφέρη και της παρέας του ανανεώθηκε για το επόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 22:00 στο ΑΡΤ. Φυσικά, με νέες αποκαλύψεις και παρασκήνιο…

Tax Ruling: Φορολογικός παράδεισος για πολυεθνικές το Λουξεμβούργο

Kάντο όπως  ο κ. Γιούνγκερ Τσίπρα.ΤΟΛΜΑΣ;  !! Eισαγωγή του tax ruling στην Ελλάδα!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s