Τί δεν καταλαβαίνεις έλληνα ;

Μοσκοβισί: Ο Τσίπρας έκανε στροφή και μεταλλάχτηκε

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1», ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί τόνισε πως η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. «Ο Τσίπρας έκανε στροφή και μεταλλάχθηκε», είπε χαρακτηριστικά

«Φυσικά, τώρα θα εξετάσουμε την πρόοδο του προγράμματος και γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα εξετάσουμε το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, καθώς και το χρέος», ανέφερε ο Μοσκοβισί.

Σχετικά με την προσφυγική κρίση, ο Π. Μοσκοβισί τόνισε: «Η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες. Υπάρχουν οφέλη και ευκαιρίες. Φυσικά και δεν μπορούμε να τους δεχτούμε όλους, καθώς πρέπει να υπάρχει ένα κριτήριο υποδοχής, ανάλογα με την προέλευση, αλλά γενικά θα έλεγα πως η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες. Η Ευρώπη εργάζεται για να διασφαλίσει τη μετεγκατάσταση και την υποδοχή των μεταναστών, αλλά και για την ενίσχυση των συνόρων. Πάνω απ’ όλα, χρειάζεται μια ενωτική στάση από τα κράτη-μέλη. Δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής Ευρώπης».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s