Ποιοί μας σέρνουν σε πόλεμο ! Θα είναι “αιτία πολέμου” οι Τουρκμένοι ;

Image

  Το θέμα της φύλαξης των συνόρων και τη σημασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ υπογράμμισε ο υπουργός εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα άμυνας της ΕΕ που συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες.

«Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι. Οι Υπουργοί άμυνας της ΕΕ πρέπει να λάβουμε μία απόφαση γιατί έχουμε μία καινούρια κατάσταση στην Ευρώπη.Είναι η 11η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.Είναι πολύ σημαντική η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός εθνικής άμυνας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο ρόλος ο ο οποίος θα πρέπει να παίξει το ΝΑΤΟ πρέπει είναι κυρίως σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών.

Εξάλλου, ερωτηθείς για τη φύλαξη των συνόρων ο Π. Καμμένος απάντησε: «Ξέρετε, τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι το Αιγαίο Πέλαγος. Έλεγχος των συνόρων από το Υπουργείο Άμυνας σημαίνει να σκοτώνεις τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο».

Τρόμος για πιθανή ανάφλεξη!

likoi

Με ανακοίνωσή τους , Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι δηλώνουν την υποστήριξή τους στους Τουρκμένους της Συρίας.

Συγκεκριμένα 250 βαριά οπλισμένοι Τούρκοι ακροδεξιοί Γκρίζοι Λύκοι καταφτάνουν στη Συρία σε υποστήριξη των Τουρκμένων Τσιχαντιστών, έναντι των ρώσικων αεροπορικών επιδρομών.!!

Δυσαρέσκεια Λευκωσίας για τους ερασιτεχνισμούς Τσίπρα !!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s