Σ’ αχαρτογράφητα νερά κολυμπά ξανά ο δήμος της Άνδρου . Όπως έκανε πάντα …

 

 Φτάσαμε πια σε πλήρη ρήξη διοίκησης και αντιπολίτευσης με τους εισαγγελείς πάλι μπροστά στο κατώφλι του Δήμου Άνδρου!

Και τώρα τι:

Με καταγγελίες για κακή λειτουργία και κακοδιαχείρηση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Άνδρου παραιτήθηκαν με κοινή δήλωση όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ήταν τακτικά και έκτακτα μέλη. Σύμφωνα με την καταγγελία:

  1. Υπάρχει κακή λειτουργία καθώς γίνονται συνεχώς αναθεωρήσεις του προϋπολογισμού και πριν εγκριθεί η μια αναθεώρηση στέλνεται η άλλη με αποτέλεσμα να ακυρώνονται από την ανωτέρα αρχή, ενώ έχουν ήδη πληρωθεί.

  2. Στα έξοδα περιγράφονται ποσά που δεν πληρώθηκαν την περίοδο που συνέβησαν και στα έσοδα ποσά που δεν εισπράχθηκαν την περίοδο που αναφέρεται. Ενδεικτικά αναφέρουμε δάνειο του Δήμου Κορθίου 270.000 ευρώ, αλλά και έσοδα του Life 270.000 ευρώ, που θα εισραχθούν το 2017!!!

  3. Φωτογραφικές δημοπρασίες, μη νόμιμες αναθέσεις κλπ. Ενδεικτικά αναφέρονται στην καταγγελία τπαραλαβή για ασβέστωμα στο Κόρθι 750 τσουβάλια ασβέστη (!!!), πλασματική εργολαβία στο λιμάνι της Χώρας κλπ.

Μια πρώτη πολιτική εκτίμηση από τα παραπάνω είναι πως μπαίνουμε σε έναν τρελό χορό καταγγελλιών χωρίς τέλος από όλους και για όλα. Τόσο καιρό επισημαίνουμε ως site πως δεν θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο: τώρα πια μικρά και μεγάλα θα αμφισβητούνται. Πως θα προχωρήσουμε έτσι;

Περισσότερα στο “εν Άνδρω”

Παραιτήσεις & καταγγελίες: Η Άνδρος πάλι στον αστερισμό ελεγκτών και εισαγγελέων!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s