Σε Online σύνδεση με το Taxis oι ταμειακές των καταστημάτων εστίασης

Έρχεται ο «Μεγάλος Αδελφός» σε μπαρ, εστιατόρια, καφενεία, φαστ φουντ και σουβλατζίδικα!

apodiksis-skai-620x320

Online σύνδεση με το «Μεγάλο Αδελφό» της εφορίας θα έχουν ως το τέλος Φεβρουαρίου 2016 τα καταστήματα εστίασης της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου όταν ανοίξει η Βουλή μετά τις γιορτές, το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει για ψήφιση νομοσχέδιο για την σύνδεση των ταμειακών μηχανών καταστημάτων, ελεύθερων επαγγελματιών με το σύστημα TAXIS, ώστε να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο οι αποδείξεις που κόβονται.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η αρχή θα γίνει από τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα καφενεία, τα φαστ φουντ, τα σουβλατζίδικα και γενικώς τα καταστήματα εστίασης του νομού Αττικής τα οποία θα συνδεθούν με τους σέρβερ του TAXIS.

Ετσι, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα βλέπουν ανά πάσα στιγμή τη δραστηριότητα των ταμειακών μηχανών. Στην περίπτωση που παρατηρηθεί κάτι παράξενο, κάτι διαφορετικό από την κανονική ημερήσια δραστηριότητα, τότε θα δίνεται σήμα και θα σπεύδουν οι ελεγκτές για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Επιπλέον η on line σύνδεση των ταμειακών μηχανών θα κόψει μαχαίρι την παρέμβαση στις ταμειακές μηχανές με σκοπό την αλλοίωση των στοιχείων και την εμφάνιση μειωμένων εισπράξεων στο τέλος παρότι στη διάρκεια της ημέρας εμφανιζόταν η μηχανή να λειτουργεί κανονικά και να κόβει όλες τις αποδείξεις. Υστερα από την Αττική η σύνδεση θα επεκταθεί στα καταστήματα εστίασης των τουριστικών περιοχών και της υπόλοιπης Ελλάδας και σταδιακά θα καλυφθούν όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s