ΧΥΤΥ Πλούσκας Άνδρου : Πολύ “μόνος” ο δήμαρχος Άνδρου για ένα θέμα μείζονος σημασίας !

Ένα σκαλοπάτι πριν το τέλος ο ΧΥΤΥ Άνδρου

Εν αναμονή της απόφασης, ένα σκαλοπάτι πριν το τέλος, για τον ΧΥΤΥ Άνδρου. Η μελέτη για τον ΧΥΤΥ  Άνδρου εξετάστηκε την Πέμπτη 14/1 από την επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου στον Πειραιά. Η επιτροπή θα εξετάσει νομικά τις διαδικασίες και θα εκδοσεί την απόφασή της, που είναι γνωμοδοτική, στις επόμενες μέρες.

Στην επιτροπή παραβρέθηκαν για να στηρίξουν την μελέτη ο δήμαρχος Άνδρου Θ. Σουσούδης, ο μελετητής Δ. Μπούρκας και ο σύμβουλος του δημάρχου Μ. Μανσόλας. Επίσης παραβρέθηκαν για να αντικρούσουν την μελέτη οι εκπρόσωποι των κατοίκων Θ.Μανούσος, Μ.Αμμολοχίτου, Λ.Βλάμης, Δ.Σίδερης, Ε.Πάνου, Σ. Τατάκης, καθώς και οι καθηγητές Γ.Σταμάτης και Γ.Μιγκίρος. Παρών επίσης και η αντιδήμαρχος Άνδρου Μ. Μαμάη, η οποία απλώς παρακολούθησε τα τεκταινόμενα.

Ο δήμαρχος με τον σύμβουλο του πέρασαν πρώτοι στην επιτροπή. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι κάτοικοι με τους καθηγητές που έμειναν για αρκετή ώρα μέσα και εξήγησαν με την συνδρομή των καθηγητών τις θ’εσεις τους. Τέλος μπήκε η μελετητική εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Δ. Μπούρκας για να παρουσιάσει την μελέτη.

Η επιτροπή εξέτασε αυστηρά υπηρεσιακά τις εκατέρωθεν θέσεις. Η απόφαση θα εκδοθεί σε 10 μέρες και θα είναι γνωμοδοτική. Επόμενη και τελευταία φάση, η οποία θα είναι και η αποφασιστική, θα είναι η θέση του υπουργείου Περιβάλλοντος, που έχει και τον τελευταίο λόγο για την μελέτη.

«Εν Άνδρω»

Ερωτηματικό

 Γιατί άφησαν τον δήμαρχο “μόνο του” να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά των σκουπιδιών; !

… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ  ΥΔΡΟΥΣΑΣ ??

… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s