Ξυπνάτε ορέ : Eτοιμάζονται να εγκλωβίσουν στην ελλάδα τους μετατανάστες !!- Σύγχρονους “Δούλους” σε εργοστασιακές φάμπρικες θέλει τους μετανάστες το ΔΝΤ !!

ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ (ΦΥΛΑΚΗ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ !!

ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ !!

sengen

Σκέψεις για διετή αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν !

Το ενδεχόμενο της παράτασης μέχρι και δύο χρόνια των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα μεταξύ των κρατών-μελών της Σένγκεν αναμένεται να συζητήσουν οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ, στην άτυπη συνεδρίαση στο Άμστερνταμ τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Επιτροπής για θέματα Μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό.

Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση του Τύπου την Παρασκευή, στις Βρυξέλλες, τρεις χώρες της ΕΕ έχουν επαναφέρει προσωρινά τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα επικαλούμενες το άρθρο 24 της Συνθήκης Σένγκεν,το οποίο επιτρέπει τη διατήρησή τους για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Αναφερόμενη ειδικά στη Γερμανία, δήλωσε ότι αυτή η περίοδος λήγει στις 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα παράτασης για επιπλέον έξι μήνες, δηλαδή μέχρι τον Μάιο του 2016.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι μπορεί να γίνει μετά, σημείωσε η ίδια εκπρόσωπος, και έκανε αναφορά στο άρθρο 19 και 26 της Συνθήκης Σένγκεν. Σύμφωνα με τα εν λόγω άρθρα, σε περίπτωση που παρατηρηθούν «συνεχιζόμενες ελλείψεις» στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, το Συμβούλιο μετά από σχετική πρόταση της Επιτροπής, μπορεί να υιοθετήσει απόφαση η οποία θα επιτρέπει την παράταση των προσωρινών ελέγχων σε συγκεκριμένα εσωτερικά σύνορα για τη μέγιστη περίοδο των δύο ετών.

Advertisements

One thought on “Ξυπνάτε ορέ : Eτοιμάζονται να εγκλωβίσουν στην ελλάδα τους μετατανάστες !!- Σύγχρονους “Δούλους” σε εργοστασιακές φάμπρικες θέλει τους μετανάστες το ΔΝΤ !!

 1. ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ
  “Η απότομη αύξηση των Προσφύγων στην Ευρώπη και οι Νέες Οικονομικές Προκλήσεις”

  Περίληψη:

  Στο πλαίσιο της πολιτικής αναταραχής στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των αιτήσεων ασύλου.

  Στην ανάλυση του οικονομικού αντίκτυπου αυτής της εισροής, αυτό το χαρτί αντλεί από την εμπειρία των προηγούμενων οικονομικών μεταναστών και των προσφύγων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά των οικονομικών μεταναστών μπορεί να είναι διαφορετική από πρόσφυγες.

  Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, οι πρόσθετες δημόσιες δαπάνες θα παρέχει μια μικρή θετική επίδραση στο ΑΕΠ, συγκεντρώνοντας στις κύριες χώρες προορισμού της Γερμανίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας.

  Κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης αλλαγής, ανάλογα με την ταχύτητα και την επιτυχία της ένταξης των προσφύγων στην αγορά εργασίας, η αύξηση του εργατικού δυναμικού μπορεί να έχει μια πιο διαρκή επίδραση στην ανάπτυξη και τα δημόσια οικονομικά. Εδώ οι καλές πολιτικές θα κάνει μια σημαντική διαφορά.

  Αυτές θα περιλαμβάνουν μείωση των εμποδίων στις αγορές εργασίας για τους πρόσφυγες, για παράδειγμα μέσω μισθολογικών επιδοτήσεων στους εργοδότες, και, ιδίως, τη μείωση των νομικών εμποδίων για τη συμμετοχή στην αγορά εργασίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ασύλου, άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα / αυτοαπασχόληση, παρέχοντας επαγγελματική κατάρτιση και βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας , καθώς και των γλωσσικών δεξιοτήτων.

  Ενώ οι ντόπιοι εργάτες έχουν συχνά θεμιτές ανησυχίες σχετικά με την επίδραση των μεταναστών στην απασχόληση και τους μισθούς, την εμπειρία του παρελθόντος δείχνει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις είναι περιορισμένες και προσωρινές. (ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ) δηλαδή !!

  http://www.imf.org/external/pubs/ft/sdn/2016/sdn1602.pdf

  Καταλάβατε πού το πάει το ΔΝΤ και η Ευρώπη ??
  ” ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΕΣ Ή ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ”

  Καλό κουράγιο ΕΥΡΩΠΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s