Καταλάβατε τώρα γιατί δεν ακούγεται κουβέντα στα ελληνόφωνα ΜΜΕ ;

Νέο σοκ για τη γερμανική -και όχι μόνο- κοινωνία, προκαλεί συνέντευξη στη Bild Γερμανού αξιωματικού της αστυνομίας, η οποία ξεφεύγει κατά πολύ της επιβαλλόμενης «πολιτικής ορθότητος» και δίνει την πραγματική διάσταση του εποικισμού της Γερμανίας από τους ισλαμιστές.!!

Ο αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας παραδέχεται πως τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Κολωνία, δεν ήταν εξαίρεση αλλά ο κανόνας της καθημερινότητας στη πολυπολιτισμική Γερμανία: «Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, οι γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά σε καθημερινή βάση από τους πρόσφυγες», ανέφερε, καθώς εργάστηκε στο Μόναχο αλλά και σε κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες στη Βαυαρία.

Καθώς υποστήριξε μάλιστα, «ο κανόνας μας είναι, καλύτερα να τους αφήνουμε να φύγουν, με εντολές ανωτέρων»!
Καταδεικνύοντας επιπλέον την απάτη των δήθεν προσφυγικών ροών, ο αξιωματικός της αστυνομίας συμπλήρωσε: «Αρχικά, εδώ έρχονταν κυρίως οικογένειες με παιδιά που έμοιαζαν μορφωμένοι και μιλούσαν Αγγλικά. Τώρα, το 95% των προσφύγων είναι μόνοι άνδρες»!

Το πλέον, όμως, ουσιαστικό μέρος της συνέντευξης του Γερμανού αστυνομικού, αφορά το ρόλο των επίσημων αρχών απέναντι στην εγκληματικότητα των εισβολέων. «Η σοβαρότητα πολλών περιστατικών υποβιβάστηκε ή κρατήθηκε μυστική για να διατηρηθούν τα επιθυμητά στατιστικά των κρατικών και αντιρατσιστικών φορέων»!

Με απλά λόγια, ένας άνθρωπος που βιώνει καθημερινά την εγκληματικότητα των «προσφύγων» και έχει επιμεριστεί το έργο της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών, παραδέχεται δίχως να μασά τα λόγια του πως η αποσιώπηση των εγκλημάτων των λαθρομεταναστών είναι η φόρμουλα που ακολουθεί το γερμανικό αλλά και ευρύτερα το ευρωπαϊκό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο, προκειμένου να προβάλλονται ψευδή στατιστικά στοιχεία με διττό στόχο: αφενός να «δικαιώνονται» τα αντιρατσιστικά κηρύγματα και αφετέρου ώστε να κατηγορούνται ως ξενοφοβικοί και ρατσιστές εκείνοι που κατηγορούν τους λαθρομετανάστες για την έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας!

Χαρακτηριστικά μάλιστα, δίνει το παρακάτω παράδειγμα: «Ένας από τους αιτούντες άσυλο ήθελε να κόψει το λαιμό ενός φίλου του. Αλλά η έκθεση από τη σκηνή του εγκλήματος έκανε λόγο μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς και όχι για απόπειρα δολοφονίας. Αυτό μοιάζει καλύτερο για τα στατιστικά».

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν ακούγεται το παραμικρό στα ελληνόφωνα μέσα ενημέρωσης για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών και για ποιο λόγο το αντεθνικό Κράτος και οι κρατικοδίαιτες και χρυσοπληρωμένες Μ.Κ.Ο. και επιμένουν να επικαλούνται στατιστικά στοιχεία κατά της σφοδρής κριτικής της Χρυσής Αυγής;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s