Ρώσος ΥΠΑΜ: “Πρέπει να τελειώνουμε με τους ισλαμιστές γιατί έρχεται μεγάλος πόλεμος”!

ΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Πολεμικό Συμβούλιο Ρωσίας-Συρίας στην Μόσχα – Ρώσος ΥΠΑΜ: “Πρέπει να τελειώνουμε με τους ισλαμιστές γιατί έρχεται μεγάλος πόλεμος”!


“Η Ρωσία ανησυχεί σφόδρα ότι σύντομα μπορεί να ξεσπάσει θερμή σύγκρουση στην Μέση Ανατολή με εμπλεκόμενες χώρες την Τουρκία, την Σ.Αραβία και το Ιράν, αν δεν τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος με τους ισλαμιστές. Δεν πιστεύουμε ότι οι συνομιλίες στην Γενεύη θα φέρουν αποτέλεσμα”.

Αυτό τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού στον Σύρο ομόλογο του στρατηγό Fahd Jaasim Al-Furayj κατά την διάρκεια του, εντυπωσιακής σύνθεσης, πολεμικού συμβουλίου που έλαβε χώρα στην Μόσχα με την συμμετοχή ολόκληρης της στρατιωτικής ηγεσίας της Συρίας (δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Ο Σ.Σοιγκού είπε πως αναμένει να ξεσπάσει μεγαλύτερος πόλεμος και η Ρωσία θέλει να το καταστήσει σαφές στην Συρία στο ανώτατο επίπεδο.

Ο Σ.Σοιγκού ενημέρωσε τον Σύρο ομόλογο του ότι η Ρωσία δεν αναμένει τίποτα από τις συνομιλίες στην Γενεύη, αντίθετα θα ενισχύσει την παρουσία της στην Συρία και θα εντατικοποιήσει τις επιχειρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί συντριπτικο κτύπημα στους ισλαμιστές πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται ότι είναι καθοριστικός στις τουρκικές κινήσεις

Οι Ρώσοι έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν έχει πειστεί από την Σ.Αραβία ότι θα αποζημιωθεί για όλες τις οικονομικές απώλειες από την σύγκρουση με την Ρωσία, άρα θα συνεχίσει την πορεία σύγκρουσης με την Μόσχα.

Αυτό περιπλέκει το σκηνικό καθώς όπως είπε ο Σ.Σοϊγκού αν εμπλακεί η Σ.Αραβία το Ιράν θα απαντήσει…

 http://www.pronews.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s