Βόμβες Μητσοτάκη: “Δεν βιάζομαι να γίνω πρωθυπουργός…”

mhtstk

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και την συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα, δηλώνοντας ότι: «δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή».

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι: «Δεν βιάζομαι να γίνω πρωθυπουργός, βιάζομαι πάρα πολύ να αλλάξω τη Νέα Δημοκρατία» και εξήγησε ότι δεν ζητεί εκλογές, καθώς «είναι οξύμωρο να το ζητήσω τρεις μήνες από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα συμβατικό κόμμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» και απέρριψε τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί υποκίνησης των κινητοποιήσεων των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

«Αν τους έκλεινα το μάτι, θα πήγαινα στα μπλόκα, όπως πήγαινε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν στην αντιπολίτευση» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά το προσφυγικό, ο πρόεδρος της Ν.Δ, άσκησε κριτική για υποτίμηση του προβλήματος, ενώ ανέφερε ότι στην κοινωνίας υπάρχει: «το αίσθημα της προδοσίας για τα ψέμματα που τους είπε η κυβέρνηση».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s