Απόλυτα απογοητευμένοι και προετοιμασμένοι για τα χειρότερα όλοι και παντού…

Τραπεζικές αποεπενδύσεις, Capital control παντούανησυχίες…. και γενική απογοήτευση σε όλες τις αγορές του πλανήτη . Η κατάσταση δείχνει ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ !!

Όσο για την Ελλάδα …

Απόλυτα απογοητευμένοι και προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, δηλώνουν οι περισσότεροι από τους εγχώριους παράγοντες της Αγοράς, με απόλυτα ενδεικτική την άποψη του Κώστα Φέγγου (Versal ΑΕΠΕΥ).

Χωρίς σχέδιο και χωρίς γνώση κινδύνου, φαίνεται να κινείται για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση. Αλλιώς δεν εξηγείται πως η μισή Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς εξέγερσης, για τις προτάσεις που κάνει η Κυβέρνηση και την ίδια ώρα οι Θεσμοί απορρίπτουν τις προτάσεις της Κυβέρνησης σαν ελάχιστα σχετικές με το τι έχει ζητηθεί.

Το μόνο που φαίνεται να δουλεύει είναι η “κατάληψη του Κράτους από τον κομματικό στρατό και η εξαργύρωση της παλιάς και κατοχύρωση της μελλοντικής αφοσίωσης των στρατιωτών”.

Στο ενδιάμεσο η οικονομία καταρρέει με γρήγορους ρυθμούς και το Χρηματιστήριο ακολουθεί την ίδια πορεία.

Διεθνώς τα πράγματα επίσης δεν είναι καλά, με το Πετρέλαιο να έχει εισέλθει στο “ασανσέρ του τρόμου” και τα Διεθνή Χρηματιστήρια να διορθώνουν.

Είναι προφανές ότι το Προσφυγικό, το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, δεν είναι τα μόνα προβλήματα της Ελλάδας. Πρόβλημα παραμένει η έλλειψη οποιουδήποτε λογικού σχεδιασμού για να βγούμε από την κρίση.

Μέχρι να μας “σώσουν” για πολλοστή φορά οι “Ξένοι”, με όποιο τρόπο αποφασίσουν οι ίδιοι, θα υπομείνουμε την απαξίωση των περιουσιών μας και θα νοιώθουμε περήφανοι με τις δυναμικές κινητοποιήσεις που ακόμα και η Κυβέρνηση υποστηρίζει, κόντρα στα μέτρα που η ίδια φέρνει”.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του ….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s