ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Γερμανοί πράκτορες συνεργάτες των Τούρκων στα ελληνικά νησιά.

prakt

 Απίστευτο θράσος από τους Γερμανούς με τη ελληνική πλευρά απλά να… παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Γερμανία και Τουρκία ύστερα από συνεννόηση μεταξύ τους, σκοπεύουν από κοινού να καταστήσουν την Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο μεταναστών μεταβιβάζοντας τις ευθύνες και τα δικά τους προβλήματα στην χώρα μας.

«Ακόμη και ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους θα μπορούσε να περάσει ανενόχλητος από τα ελληνικά νησιά» υπονοεί η εσωτερική έκθεση του Γερμανικού Κέντρου Κοινών Αναλύσεων και Στρατηγικής για την Παράνομη Μετανάστευση (Gasim) η οποία διατηρεί λόγο και στα ελληνικά νησιά και θεωρείται αρμόδια για την αποφυγή εισόδου Ισλαμιστών μαχητών στην Ευρώπη.

Η Γερμανία με αυτόν τον τρόπο βρίσκει την εύκολη λύση εγκαθιστώντας στην Ελλάδα όλο το μεταναστευτικό πρόβλημα. Το ζήτημα της σύνδεσης χρέους-μεταναστευτικού φαίνεται πως έχει απόλυτη εφαρμογή αν και φυσικά είναι πολύ αμφίβολο αν θα διατηρήσουν την δέσμευση τους οι δανειστές.

Η Ελλάδα οφείλει να προστατεύσει τα σύνορα της με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να μην βρεθεί σε θέση να αντιμετωπίσει σκληρές καταστάσεις από τις αντιδράσεις που θα δημιουργηθούν από τους πολίτες της χώρας.

Ήδη κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στα κέντρα μεταναστών και μια περαιτέρω χειροτέρευση του προβλήματος θα προκαλέσει χαοτικές περιστάσεις.

VoiceNews.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s