Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ- Μετατρέπουν τους έλληνες σε “φιλιππινέζα” μεταναστών στα Hot spots !!

ΠΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ !!

Την ίδια στιγμή ..Οι Τούρκοι επιχειρούν την πληθυσμιακή αλλοίωση της ελλάδας και ταυτόχρονα  προσπαθούν να αρπάξουν το μισό Αιγαίου!!

Oλη η Ελλάδα “φιλιππινέζα” στα Hot spots – Στέλνουν άνεργους για “κοινωφελή” εργασία στα σημεία καταγραφής!

Το ελληνικό Κράτος βρήκε “δουλειά” στους Έλληνες άνεργους και θα τους στείλει “εθελοντικά” να εργαστούν στα Hot spots ως “φιλιππινέζες” καθ’ότι δεν επαρκούν τα χέρια που έχουν στην διάθεσή τους οι ελληνικές Αρχές μετα την γεωμετρική αύξηση της εισροής προσφύγων-λάθρο στην χώρα.

Έτσι τα vouchers των προγραμμάτων εργασίας ανέργων θα χρησιμοποιηθούν στα Hot spots των πέντε νησιών του Αιγαίου και όπου αλού ανοίξουν καινούρια.

Μισθούς που θα κυμαίνονται από 431,75 ευρώ έως 619 ευρώ το μήνα, θα παίρνουν όσοι άνεργοι μπουν στο καθημερινό πρόγραμμα εργασίας των Hot spots.

Οι μισθοί είναι χωρίς επιδόματα, δώρα και εδικές άδειες και αφορά σε ανέργους που θα τοποθετηθούν σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας.

Έχει καταφέρει η Άγκυρα να “λυγίσει” κυριολεκτικά το ελληνικό κράτος με το γεωπολιτικό “όπλο” των προσφύγων και να αναγκάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να ξοδεύει πόρους και ενέργεια για ένα πρόβλημα που δημιούργησαν η Τουρκία και οι ΗΠΑ οι οποίες είναι και οι κατ’εξοχήν υπέυθυνες για την δημιουργία του ISIS και το εξοπλισμό του, αλλά και για το μακελειό ππου λαμβάνει χώρα στην Συρία εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.

Είναι να απορεί κανείς πραγματικά. Ποιος πιστεύει πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή μπορεί να αντιμετωπιστεί με hot spots και κέντρα φιλοξενίας; Ωραία κλείσαμε το στόμα κάποιων Ευρωπαίων που έλεγαν πώς η Ελλάδα δεν έχει έτοιμη τα hot spots. Ε, και;

Οι πολίτες ζητούν ολοένα και περισσότερο τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Αγωνιούν για το τι θα τους ξημερώσει βλέποντας πώς σε νησιά και σε πόλεις υπάρχει μια τεράστια πληθυσμιακή αλλοίωση. Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες είναι πολύ περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους. Και αυτό συμβαίνει τώρα από το Καστελόριζο μέχρι και την Ειδομένη. Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Τι θα ακολουθήσει μετά;

Μήπως και επίταξη των σπιτιών των Ελλήνων για να μένουν μέσα σε αυτά οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πρόσφυγες-λάθρο;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s