Ατελείωτη η σιωπή των αμνών !!

Οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε Φεβρουάριο, για να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα τους!

Τελικά, αφού δημιούργησαν χιλιάδες προβλήματα στους υπόλοιπους Έλληνες, εγκατέλειψαν τον αγώνα με την ουρά τους κάτω – αρκούμενοι σε μερικές κενές υποσχέσεις, όπως συνέβαινε πάντοτε. Οι μετανάστες βέβαια διευκόλυναν την απομάκρυνση τους, αποσπώντας το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Σύμπτωση; Ίσως.

Από την άλλη πλευρά, οι επιστήμονες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες βγήκαν επίσης στους δρόμους, δημιουργώντας το «κίνημα της γραβάτας» – κατ’ αναλογία με το κίνημα της πλατείας στο παρελθόν.

Τελικά πήραν πίσω από τα δέντρα τις κρεμασμένες τους γραβάτες και αποχώρησαν με το κεφάλι σκυφτό – χωρίς καμία υπόσχεση από την κυβέρνηση, η οποία τους εξευτέλισε διεθνώς μέσω του υπουργού υγείας, ούτε καν κενή.

 151

Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, παρά τους διεθνείς εξευτελισμούς, την καταρράκωση της αξιοπρέπειας τους, τις προσβολές των Γερμανών, καθώς επίσης τα ψέματα της κυβέρνησης, τα οποία ακόμη και ο Σόιμπλε πίστευε πως θα την ανατρέψουν έχοντας τελικά εκπλαγεί αφού δεν συνέβη τίποτα, παραμένουν γαλήνιοι στους καναπέδες τους – περιμένοντας τον από μηχανής θεό να τους σώσει.

Σιωπούν λοιπόν τα ελληνικά πρόβατα, χωρίς όπως φαίνεται να τα ενοχλεί το γεγονός ότι, έχουν μετατραπεί σε φιλιππινέζες μεταναστών και στη ντροπή της Ευρώπης – συνηθίζοντας σταδιακά το χλιαρό νερό της κατσαρόλας μέσα στην οποία βράζουν παρά το ότι είναι πια καυτό, όπως ο βάτραχος του γνωστού παραδείγματος.

Άξιοι της μοίρας τους;

Άξιοι της κυβέρνησης και των πολιτικών τους κομμάτων;

ΟΧΙ ΟΛΟΙ . Η πλειοψηφία ασφαλώς.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s