Αντιθέσεις !! Για ποιά σύνορα και για ποιά κυριαρχία μας μιλάς Πρόεδρε .. όταν ο Tσίπρα σιωπά μπροστά στον Αχμέτ; ;

https://i2.wp.com/s.kathimerini.gr/resources/2016-03/prokopis-pavlopoulos-thumb-large.jpg

Τα  σύνορα των Δωδεκανήσων είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο φυλάσσει, επίσης κυριάρχως, η Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον εορτασμό της 68ης επετείου ενσωμάτωσής τους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά: «Τιμούμε σήμερα την 68η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στον Εθνικό μας Κορμό, την 7η Μαρτίου 1948. Έκτοτε τα Δωδεκάνησα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του κορμού τούτου, επί του συνόλου του οποίου ασκείται πλήρως, ως την τελευταία της έκφραση, η εθνική μας κυριαρχία, κατά το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο. Επιπλέον, τα σύνορα των Δωδεκανήσων είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο φυλάσσει, επίσης κυριάρχως, η Ελλάδα. Την αυτονόητη αυτή διαπίστωση πρέπει να την συνειδητοποιήσουν οι πάντες, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίως κατά την ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία του οξύτατου Προσφυγικού ζητήματος, από την άμεση αντιμετώπιση του οποίου, υπό όρους Ανθρωπισμού, εξαρτάται η συνοχή και το μέλλον του όλου Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος».

Τί τραγική συγκυρία κ.Παυλόπουλε !!

 ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ !!

Τουρκικό “χιουμοράκι” με πολλαπλά μηνύματα από τον Α.Νταβούτογλου: «Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ, όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ» (βίντεο)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s