Ακόμη δεν είδαμε τίποτα …τα χειρότερα είναι απέναντι στην Τουρκία και μας περιμένουν !!

“Στην Τουρκία βρίσκονται σήμερα, τουλάχιστον, 2.733.784 πρόσφυγες, σε 26 σημεία συγκέντρωσης, ενώ άλλοι 282.815 βρίσκονται στην συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Συρίας, έτοιμοι να περάσουν στο τουρκικό έδαφος, με την προσδοκία να φθάσουν στην Ευρώπη!”

PROSFIGES

 

ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ !!

mülteci-1

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Yalçın Akdoğan, σύμφωνα με το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, έδωσε στην δημοσιότητα τα επίσημα τουρκικά στοιχεία σχετικά με τον ακριβή αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται στην Τουρκία και έχουν έρθει από πολλές χώρες, με προσδοκία να κατευθυνθούν κάποια στιγμή προς την Ευρώπη.

αντιπροεδρος

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Yalçın Akdoğan, αυτή την στιγμή στην Τουρκία βρίσκονται 2 εκατομμύρια 733 χιλιάδες 784 πρόσφυγες, σε 26 σημεία συγκέντρωσης, ενώ άλλοι 282 χιλιάδες 815 βρίσκονται στην συνοριακή γραμμή Τουρκίας Συρίας, για να περάσουν στο τουρκικό έδαφος.

Αντιλαμβάνεται κανείς την ίδια ώρα που οι βόρειοι γείτονες με τις «ευλογίες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκλεισαν τα σύνορα ενώ συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη εισροή των προσφύγων στην Ελλάδα, το μεγάλο αδιέξοδο που μας οδηγεί η μέχρι σήμερα παθητική ευροκρατούμενη πολιτική μας σε αυτό το θέμα.

Αρχίστε να μαθαίνετε Αφγανικά, Μπαγκλαντεσιανά, Αραβικά, Ουρντού (ομιλείται στο Πακιστάν), Χιντί κ. α.. ρίξτε και καμιά ματιά στο Κοράνι, θα χρειαστεί!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s