Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – Στο ίδιο αποτυχημένο μοτίβο μέχρι την καταστροφή της η Ευρώπη

Άβυσσος η λογική των ανθρώπων !

 Δεν δικαιούνται να ομιλούν για την Ευρώπη οι Χθεσινοί “Εισβολείς” της !!

Απο τον ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟ στον ΝΑΠΟΛΕΩΝ μετά στον ΧΙΤΛΕΡ …Και τώρα στη “ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ  ΕΥΡΩΠΗ” απο τους  ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ  ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ; !!

Η ιστορία της ευρωπαϊκής ενοποίησης είναι πολύ παλιά και επαναλαμβάνεται πάντα στο ίδιο αποτυχημένο μοτίβο, σύμφωνα με μια εκτεταμένη ανάλυσης του γνωστού δημοσιογράφου, αναλυτή και διπλωμάτη, Timothy Bancroft-Hinchey, στην ρωσική εφημερίδα Pravda.

Όλοι τους, όπως και οι Ρωμαίοι παλαιοτέρα, είχαν χρησιμοποιήσει τα ίδια όμορφα και γοητευτικά σλόγκαν περί ενότητας της Ευρώπης, μια πατρίδα, ένας λαός, μια κυβέρνηση.

Το αποτέλεσμα ήταν εισβολές βαρβάρων και σφαγές ανυπεράσπιστων λαών, αιματηροί κατακτητικοί πόλεμοι του Ναπολέων που σφραγίστηκαν από την αιματηρή σφαγή της γαλλικής υποχώρησης και το πιο χειρότερο, το Germany über Alles, που κατέληξε σε εκατομμύρια νεκρούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Χρειάστηκαν λίγα μόνο χρόνια στην κάθε περίπτωση για να καταστραφούν και να καταρρεύσουν με αιματηρό τρόπο κράτη και οικονομίες που για να κτιστούν απαιτήθηκαν δεκάδες χρόνια εντατικών προσπαθειών και κόπων.

ΕΙΚΟΝΑ-Γερμανία1

Η χώρα, η οποία χρεοκόπησε τέσσερις φορές τον προηγούμενο αιώνα, ενώ στήριξε την ανάπτυξη της σε δύο εντυπωσιακές διαγραφές των δημοσίων χρεών της, επιμένει στην καταστροφή της Ελλάδας – επειδή τόλμησε να της θυμίσει το σκοτεινό παρελθόν της.

Kαι είναι εντυπωσιακό πως εκείνη η χώρα που αιματοκύλισε δύο φορές την Ευρώπη, ενώ χρεοκόπησε τέσσερις φορές τον προηγούμενο αιώνα και διαγράφηκαν χρέη της, συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού ακόμη και για πολλούς Έλληνες – παρά το ότι αρνείται να μας εξοφλήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, μας εξευτελίζει καθημερινά, υποτάσσει όλες τις κυβερνήσεις μας (όλοι θυμούνται το “Go back Merkel!), θέλει να μας μετατρέψει σε αποικία της, ενώ δεν συμφωνεί με τη διαγραφή μέρους των χρεών μας.

Άβυσσος η λογική του ανθρώπου!  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s