Ίσως να είναι θέμα χρόνου …

Ελληνες, πάρτε 86 δις και εγκαταλείψτε το ευρώ !

Ο Γερμανός υπουργός προτείνει διπλό νόμισμα τον Σεπτέμβριο και πλήρη έξοδο την 1η Ιανουαρίου 2017

O πραγματικός θριαμβευτής των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής στην Γερμανία δεν ήταν άλλος από τον Bόλφαγκ Σόιμπλε και τα κράτη του Bίζεγκραντ που ελέγχει.

Λίγες ώρες μετά το σχέδιο Σόιμπλε για τον διωγμό της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ο Γερμανός Οικονομικών διεμήνυσε ήδη στον Τσακαλώτο την πρόταση βόμβα

Πάρτε τα 86 δις ευρώ του τρίτου μνημονίου και εγκαταλείψτε την ζώνη του ευρώ…

Ο Σόιμπλε προτείνει αρχικά την κυκλοφορία διπλού νομίσματος, τον Σεπτέμβριο του 2016 και την πλήρη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ την 1η Ιανουαρίου του 2017. Mέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει μια καταιγίδα σχετικών δημοσιευμάτων με τον Σόιμπλε να πρωταγωνιστεί.

«Νέα διαφωνία απειλεί τους πιστωτές της Ελλάδας» έγραφε το βράδι της Δευτέρας η Handelsblatt-και στο επίκεντρο ο Σόιμπλε:«Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει διαίσθηση αναφορικά με παρατεινόμενες διαμάχες. Όπως για παράδειγμα όταν πριν από μερικές μέρες αμφισβήτησε το νόημα της ελάφρυνσης του χρέους για την Ελλάδα. Υπέρ αυτής της άποψης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Ο Σόιμπλε παίρνει ήδη θέση διότι προβλέπει ότι σύντομα θα υπάρξει μια νέα διαμάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές. Τo ΔΝΤ και η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ ζητούν από τα κράτη της ευρωζώνης ελάφρυνση για την Ελλάδα όσον αφορά την αποπληρωμή του χρέους. Η γερμανική κυβέρνηση όμως δεν βλέπει εκεί μεγάλα περιθώρια. Προς τα έξω πάντως οι δανειστές προσπαθούν ακόμα να καλύψουν τις διαφορές τους».

Μονο στο “Κουρδιστο Πορτοκαλι”

 

Διαβάστε

 ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ “ΤΣΟΥΝΑΜΙ”

Nikolai Starikov: “Ποιοι πληρώνουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ταξιδέψουν;”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s