“Αφερέγγυο” το καθεστώς Ερντογάν. ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ !!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Ερντογάν βάζει τις βόμβες στην Άγκυρα για να προκαλέσει εισβολή στη Συρία!

 

1017271141

Απ ευθείας καταγγελία προς το καθεστώς Ερντογάν έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της ρωσικής βουλής, Frants Klintseviç, ότι σύμφωνα με πληροφοριες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών οι τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις στην τουρκική πρωτεύουσα μέσα σε ένα εξάμηνο με πολλούς νεκρούς, είναι στην πραγματικότητα δουλειά του παρακράτους του Ερντογάν με κύριο σκοπό να του δώσει την αφορμή για να εισβάλλει στην Συρία με την πρόφαση της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό, ο Ερντογάν προσπαθεί εδώ και καιρό να σύρει την Τουρκία σε ανοιχτό πόλεμο μέσα στην Συρία για να αντιμετωπίσει το κουρδικό κίνημα που όλο και δυναμώνει και ήδη στην νοτιοανατολική Τουρκία διεξάγει κανονικό πόλεμο κατά των Τούρκων.

Όπως γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, εκτός όμως από τους Κούρδους, ο Ερντογάν όπως υποστήριξε ο Frants Klintseviç, φιλοδοξεί να καταλάβει το βόρειο τμήμα της Συρίας υλοποιώντας τα νέοοθωμανικά του όνειρα προκαλώντας όμως μεγάλο χάος ενώ οι φιλοδοξίες του επεκτείνονται και προς άλλες γειτονικές χώρες, (Ελλάδα;).

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διστάζει να σκοτώνει τον λαό του για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του που ήδη έχουν στοιχήσει πολύ και κάνεις δεν ξέρει το που θα φτάσει αυτή η υπερφίαλη μεγαλομανία του.

 

Γι΄αυτό ..

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

ρωσικοι βομβαρδισμοιΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μεγάλη απογοήτευση υποδέχτηκαν στην Άγκυρα την καινούργια είδηση από την Μόσχα σύμφωνα με την οποία το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως οι ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά των ισλαμιστών στην Συρία θα συνεχιστούν κανονικά και με την ίδια ένταση.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Nıkolay Pankov, δήλωσε πως οι ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά στόχων των Τζιχαντιστών καθώς και των υποστηρικτών τους, (δηλαδή των τουρκικών κονβόι), θα συνεχιστούν κανονικά και δεν θα επηρεαστούν από την μερική αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία.

 

Την είδηση μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RİA Novosti, σύμφωνα με το οποίο ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας θα συνεχιστεί σε συνεργασία με το συριακό καθεστώς μέχρι και της τελικής νίκης και το τελικό ξεκαθάρισμα της περιοχής.

Μάλιστα όπως επισημαίνει ο τουρκικός τύπος, αυτές τις μέρες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στις αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας στην Λαττάκεια και στην καινούργια βάση του Hmeymim που βρίσκεται δίπλα στα τουρκικά σύνορα.

Απογοήτευση, αλλά και έντονη ανησυχία στην τουρκική πλευρά.

Advertisements

One thought on ““Αφερέγγυο” το καθεστώς Ερντογάν. ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s