ΚΑΜΜΕΝΟΣ “Εθνικό το Θέμα” Μουζάλα …την ώρα που καίγεται ο τόπος !!

Ο Π.Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ για το “Μακεδονία” του Γ.Μουζάλα

 

Το αίνιγμα του Πάνου του Καμμένου

 

Ραγδαίες αναμένεται να είναι εντός της ημέρας οι εξελίξεις καθώς ο Πάνος Καμμένος συγκάλεσε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ για το θέμα του Γιάννη Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία“.

Η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμόι είπε: «Ο κ. Καμμένος ήταν σαφής. Εχει ζητήσει σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Το θέμα δεν είναι απλό, το να αποκαλεί ένας υπουργός την ΠΓΔΜ ”Μακεδονία” ισοδυναμεί με ντε φάκτο αναγνώριση».

Όταν η κυρία Παπαδοπούλου ερωτήθηκε για το αν τίθεται  θέμα παραμονής των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα του κ. Καμμένου για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα είπε ότι «αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί κάποιο τέτοιο ζήτημα. Περιμένουμε να δούμε τον κ. Μουζάλα να υποβάλλει την παραίτησή του. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρό μας. Στα εθνικά μας θέματα την ώρα που καίγεται ο τόπος δεν μπορούν να γίνεται εκπτώσεις».

Μάλιστα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι το κόμμα της  συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που δίνει για την καταπολέμηση της διαφθοράς αλλά, όπως είπε «όταν έχει ματώσει τόσο πολύ ο ελληνικός λαός δεν μπορεί στα εθνικά ζητήματα να υπάρχουν εκπτώσεις. Το θέμα είναι ότι δημιουργείται ντε φάκτο αναγνώριση».

Στις επίμονες ερωτήσεις για το αν τίθεται θέμα παραμονής των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση η Μανταλένα Παπαδοπούλου είπε ότι δεν μπορεί η ίδια να δώσει απάντηση για το θέμα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται στους προβληματισμούς του κόμματος, απάντησε ξεκάθαρα «Ναι». Υπενθύμισε μάλιστα ότι οι προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ υπουργοί Σγουρίδης και Δημήτρης Καμμένος διευκόλυναν, στο παρελθόν, όταν είχε τεθεί θέμα, είχαν διευκολύνει με την παραίτησή τους. «Διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη έκφραση του κ. Μουζάλα», κατέληξε.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s