Ενώ ανακοινώθηκε στρατιωτική συμμαχία Βουλγαρίας και Σκοπίων …κάποιοι “παίζουν τις κουμπάρες” για τα μάτια του Μουζάλα !!

 ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Ανακοινώθηκε στρατιωτική συμμαχία Βουλγαρίας και Σκοπίων κατά της Ελλάδας: Κλείνουν τα σύνορα με Στρατό

του Γιάννη Πετρίδη

Συμμαχία Βουλγαρίας και η ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος ανακοινώθηκε πριν λίγο από την υπηρεσία Τύπου της βουλγαρικής κυβέρνησης. 

Οι στρατιωτικές τους δυνάμεις και οι δυνάμεις ασφαλείας των δύο χωρών θα επιχειρούν από κοινού σε αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις κατά μήκος των κοινών συνόρων τους για να κλείσουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα και να σφραγίσουν όλες τις ροές προσφύγων και λάθρο.

Εχουν εντολή να πυροβολούν όποιον δεν πειθαρχεί στις εντολές τους.

“Ο πρωθυπουργός (Μπόικο) Μπορίσοφ και ο πρόεδρος (Γκιόργκι) Ιβάνοφ συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες κοινές αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις” της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ “για να διασφαλισθεί ο συνοριακός έλεγχος”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την βουλγαρική κυβερνητική υπηρεσία.

Ο Μπορίσοφ δήλωσε πως η Σόφια ετοιμάζεται να στείλει ανθρωπιστική αρωγή για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ΠΓΔΜ.

Οι βουλγαρικές αρχές δεν αποκάλυψαν καμιά λεπτομέρεια για τις κοινές συνοριακές επιχειρήσεις, αλλά ήδη έχουν μεταφερθεί στην μεθίριο εκατοντάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ, όπως και 4.500 στρατιωτικού προσωπικού.

 

mkda

Ενώ την ίδια στιγμή συζητούνται δήθεν εθνικές ευαισθησίας και προτροπές αποπομπής του κ. Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια ως Μακεδονία, δεν φαίνεται να υπάρχει η αντίστοιχη αντίδραση σε επίσημα έγγραφα!

Όπως μπορείτε να δείτε,στα διαβατήρια των Σκοπιανών που μπαίνουν στην χώρα μας αναγράφεται καθαρά η ονομασία ‘’Μακεδονία’’. Εκεί βεβαίως δεν υπάρχει καμία κίνηση να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Περισσότερη σημασία έχουν οι υπογραφές και οι πράξεις παρά τα λόγια…

mkd

 Voicenews.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s