Η “αρρωστημένη” Λιτότητα και η Μετανάστευση , οδηγούν την ευρώπη σε μέρες εθνικιστικής δόξας !!

Η επιστροφή της εθνικιστικής ακροδεξιάς

Στο ευρωπαϊκό κέντρο τα εθνικιστικά, ακροδεξιά κόμματα γνωρίζουν ημέρες μεγάλης δόξας – πρόσφατα στη Γερμανία, παρά το τρομακτικό παρελθόν της. Στην Ολλανδία, στην Αυστρία, στη Γαλλία και αλλού έχουν ήδη αναρριχηθεί στην πρώτη θέση – κυρίως ως αποτέλεσμα της οικονομικής και μεταναστευτικής κρίσης.

Αντίθετα στην περιφέρεια, η οποία υποφέρει οικονομικά, υπερισχύουν τα αριστερά κόμματα – αν και δημιουργούνται ήδη αντίρροπα ρεύματα, ιδίως στην Ελλάδα, λόγω της εισβολής των προσφύγων.

209

Επειδή τώρα η παραδοσιακή ακροδεξιά, η ΧΑ, δεν έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την τάση, προβλέπεται η σύσταση μίας νέας παράταξης – η οποία πιθανότατα θα συμπεριλάβει το συντηρητικό κόμμα της συγκυβέρνησης. Άλλωστε έτσι μόνο επεξηγείται η ασυμβίβαστη στάση του προέδρου του, όσον αφορά τον υπουργό μετανάστευσης – εάν παραμείνει ως έχει.

Σε μία τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα βιώσει πολύ μεγάλες περιπέτειες, ενώ ο κίνδυνος χρεοκοπίας και εξόδου της από την Ευρωζώνη θα αυξηθεί κατακόρυφα. Δυστυχώς όμως, οι αποτυχίες της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, δεν διευκολύνουν τη χώραοπότε πρέπει να είναι κανείς προετοιμασμένος για όλα.!!

Η εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD): Το πρόγραμμα της εθνικιστικής παράταξης

 

Βασική αρχή της είναι μία φιλελεύθερη, εθνικά κυρίαρχη και δημοκρατική Γερμανία, οι Πολίτες της οποίας θέλουν μεν να εμφανίζονται ανοιχτοί απέναντι στον πλανήτη, επιθυμώντας όμως να είναι και να παραμένουν Γερμανοί. Οι επιδιώξεις του κόμματος αναφέρονται επιγραμματικά παρακάτω:

206

(1)  Δημοψηφίσματα κατά το παράδειγμα της Ελβετίας – άμεση δημοκρατία δηλαδή και κατάργηση του υφισταμένου πολιτικού καρτέλ που κρατάει σφιχτά την εξουσία στη χώρα.

(2) Εσωτερική ασφάλεια πάνω από όλα, ακόμη και από την ελευθερία, ως βασική υποχρέωση του δημοσίου – πιστή τήρηση των νόμων και ενίσχυση του Κράτους Δικαίου.

(3)  Αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού, καθώς επίσης επαναφορά της στρατιωτικής θητείας – επίσης για τις γυναίκες (σήμερα ο στρατός είναι μισθοφορικός).

(4) Ενίσχυση του ρόλου της εξωτερικής πολιτικής, όσον αφορά την ασφάλεια της χώρας.

(5)  Μία εκ θεμελίων αναδιάρθρωση της ΕΕ, με κέντρο βάρους τα εθνικά κράτη και εναντίον της κεντρικά κατευθυνόμενης Ευρώπης. Όλες οι εξουσίες στις επί μέρους χώρες, καθώς επίσης μη περαιτέρω διεύρυνση της ΕΕ, με την είσοδο χωρών που δεν είναι ευρωπαϊκές (όπως η Τουρκία).

(6) Δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Γερμανίας στην Ευρωζώνη, όπου επιθυμητή είναι η έξοδος της.

(7) Επιστροφή στην παραδοσιακή οικογένεια, δημιουργία εμποδίων στις εκτρώσεις και, εφόσον δεν αποδώσουν, απαγόρευση τους.

(8) Κλείσιμο των συνόρων του κάθε κράτους, καθώς επίσης αυτών της ΕΕ – κατάργηση του Δικαίου περί του ατομικού ασύλου και σταμάτημα αυτών που θέλουν να ζητήσουν άσυλο.

(9) Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία – όρια στη θρησκευτική λατρεία των Πολιτών άλλων χωρών, μέσω της θεσμοθέτησης ανάλογων νόμων.

(10) Επαναφορά των πυρηνικών εργοστασίων και πλήρης αποστασιοποίηση από την κλιματολογική πολιτική.

(11) Νόμιμη αλλά ελεγχόμενη πώληση ναρκωτικών, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, κατά το ολλανδικό πρότυπο.

(12) Κατάργηση των φόρων επιτηδεύματος και κληρονομιάς, επαναφορά του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου, μείωση των φόρων εισοδήματος με τον ταυτόχρονο περιορισμό του κοινωνικού κράτους για να είναι εφικτή.

(13) Κατάργηση του επιδόματος ανεργίας, το οποίο θα έπρεπε να φροντίζουν μόνοι τους οι εργαζόμενοι, μέσω των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειώνκατά το πρότυπο των Η.Π.Α.

(14) Απαγόρευση της ανέγερσης και λειτουργίας τζαμιώνόπου οι μιναρέδες θεωρούνται σύμβολα της ισλαμικής ηγεμονίας που πιστεύει πως υπάρχει μόνο ο Αλλάχ και κανένας άλλος. Απαγόρευση επίσης των μουεζίνηδων, της Burka και του Nigab, καθώς επίσης της μαντήλας στις δημόσιες υπηρεσίες και στα σχολεία – αδιάφορο εάν πρόκειται για μουσουλμάνους δασκάλους ή μαθητές.

(15) Ιδιωτικοποίηση όλων των ΜΜΕ και κρατική ενημέρωση μόνο με δύο ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s