ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Χαοτικές καταστάσεις και Αποσύνθεση περιμένει τη χώρα !!

ι

Εκεί πηγαίνει το πράγμα…

Κατά τα άλλα .. Κυβέρνηση , Στρατός και Σώματα Ασφαλείας «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν…» και όλοι κάνουν τις Φιλιπινέζες ! Εύγε

Όσο για την τραγική κατάσταση στην Ειδομένη …

Σύμφωνα δε με την βρετανική Daily Mail, που επικαλείται μαρτυρία φωτογράφου, στην Ειδομένη χθες οι πρόσφυγες «πήραν τον νόμο στα χέρια τους» και λίντσαραν έναν άντρα που κατηγορείται ότι βίασε 7χρονη στον προσφυγικό καταυλισμό.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται μία ομάδα ανδρών να ξυλοκοπά και να μεταφέρει στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας άνδρα. Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.

Από την προηγούμενη δε εβδομάδα εμφανίζονται συνεχώς κρούσματα ηπατίτιδας Α και χολέρας μεταξύ των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Τελευταίο κρούσμα μία 9χρονη.

Πού θα πάει λοιπόν αυτή η κατάσταση; Όσοι πιστεύουν πώς θα εκτονωθεί πλανώνται πλάνην οικτρά. ΟΙ μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται και στην Ελλάδα αν υπάρχουν σήμερα 46.000 φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν ο αριθμός τους ανέβει στους πάνω από 500.000. Γιατί εκεί πηγαίνει το πράγμα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s