“Πάση δυνάμει” και μέχρι τότε… αποφασισμένοι “να γδάρουν” τους πάντες οι υποτακτικοί διαχειριστές του “ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ” πια ΣΥΡΙΖΑ …!

Για να πάρουν τα λεφτά και την αξιολόγηση “πάση δυνάμει”  και μέχρι τότε…ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ !!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ νεοφιλελεύθερου πλέον ΣΥΡΙΖΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ !!

«Χαράτσι» για όσους «σερφάρουν» στο ίντερνετ!

 

internet foroi

Ασταμάτητη έμπνευση για το είδος και το ύψος των φόρων δείχνουν να έχουν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου τρέχουν για να κλείσουν τον λογαριασμό για τα μέτρα 5,5 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση. Τα σενάρια είναι πολλά και σύμφωνα με πληροφορίες ένα εξ αυτών είναι για επιβολή χαρατσιού στις συνδέσεις του ίντερνετ!

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μπει νέο τέλος σε όλο το φάσμα της χρήσης του διαδικτύου, είτε δηλαδή μέσω υπολογιστών και γραμμών τηλεφώνου είτε μέσω των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το ύψος του.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στα συρτάρια βρίσκονται προτάσεις για φόρο στη συνδρομητική τηλεόραση και για αυξήσεις στη φορολογία της κινητής τηλεφωνίας.

 

Πηγή: Star.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s