Νέο Μνημόνιο “Τραβάμε καρότσα ή εγκαταλείπουμε;”!

Νέο «μήνυμα Σόϊμπλε»: Ξεχάστε την συζήτηση για το χρέος – Μόνο μέτρα,μέτρα,μέτρα !!

i_R_2016.04.15_051

Με κάθε τρόπο ο Β.Σόϊμπλε προσπαθεί να δείξει στον ελληνικό λαό οτι η μόνη δίοδος σωτηρίας του είναι να εγκαταλείψει για πέντε χρόνια τουλάχιστον την ευρωζώνη και μετά το…ξαναβλέπουμε.

Το είπε ξεκάθαρα άλλωστε χθες και η Κ.Λαγκάρντ,λέγοντας οτι όσο ηρωικές κι αν είναι οι θυσίες(στυλ..κούγκι) δεν βλέπουμε φως στο τουνελ.

Οσο για την συζήτηση Ομπάμα-Μέρκελ για την Ελλάδα ένα μόνο εχει ως “μενού”: Οτι απο δω και πέρα κουμάντο θα κάνουν οι ΗΠΑ γιατί με την δημιουργία του Κουρδιστάν και τα όσα θα συμβούν στη Συρία “η νευρική Τουρκία” του Ερντογάν θα θελήσει να εξάγει τον πόλεμο στο…Αιγαίο.!!

Επομένως…αποσύρονται όλοι οι…μερκελιστές απο το καλοκαίρι και μετά.

Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε η συνεχιζόμενη συζήτηση για το ελληνικό χρέος έχει ως βασικό αποτέλεσμα να αποσπάται η προσοχή, η οποία θα πρέπει να είναι στραμμένη στα πραγματικά προβλήματα της χώρας, όπως είναι η εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων.

O γερμανός υπουργός Οικονομικών συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Αθήνα για μη παρέκκλιση από τη συμφωνία του καλοκαιριού και αποκλείει τα σενάρια για κούρεμα του χρέους.

Το ζήτημα είναι αν «παγώνει» και οποιαδήποτε συζήτηση για το χρέος στο πλαίσιο της πίεσης προς την Αθήνα για να πάρει θανατηφόρα μέτρα στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης.

Πηγή  http://ireporterworld.com

 

To Εθνικό πρόγραμμα

 

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα

Προηγείται η αποδοχή του ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, πως η πολιτική της υποτέλειας δεν αποδίδει, ότι τα μνημόνια δεν είναι η λύση και πως πρέπει να υποστούμε σήμερα τις συνέπειες, αφού αύριο θα είναι πολύ πιο επώδυνες .

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτή η κυβέρνηση συνηθίζει πρώτα να υπογράφει μνημόνια και στη συνέχεια να διαπραγματεύεται – όταν όλοι οι υπόλοιποι στον πλανήτη κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Εκτός αυτού, γιατί συνεχίζει το «παιχνίδι της όρνιθας», τη θεωρία των παιγνίων, αφού δεν έχει απολύτως κανένα όπλο στη διάθεση της, οπότε είναι καταδικασμένη να χάσει – επειδή σπάνια εκβιάζεις απειλώντας με τη δική σου αυτοκτονία».

 

Τραβάμε “καρότσα” ή εγκαταλείπουμε ;!

Δύσκολα και τα δύο !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s