Σε Νησί των Κολασμένων μετατρέπει η Μέρκελ την Κρήτη

Στέλνει (σε πρώτη φάση) 3.000 μετανάστες που το Βερολίνο θεωρεί υπεράριθμους στο ελληνικό νησί

Σε Νησί των Κολασμένων μετατρέπει η Μέρκελ την Κρήτη καθώς καταρρέει δημοσκοπικά εξαιτίας των χειρισμών της στο Προσφυγικό.

Ετσι αποφάσισε να στείλει (σε πρώτη φάση) 3.000 μετανάστες που το Βερολίνο θεωρεί υπεράριθμους στο ελληνικό νησί.

Πρόκειται για 3.000 οι οποίοι δεν πληρούν τα κριτήρια που θέλει η Γερμανία για να τους φιλοξενήσει. Δεν πρόκειται για επιστήμονες και για ανθρώπους που θα μπορούσαν να ενταχθούν εύκολα στην γερμανική κοινωνία. Κι έτσι εξαιτίας της ανύπαρκτης ελληνικής κυβέρνησης, η Γερμανία φορτώνει το προβλημά της στην Ελλάδα.

Ουδεμία αντίσταση από την πειθήνια ελληνική κυβέρνηση.

Ετσι στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα περισσότεροι από 3.000 μετανάστες. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο 3, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.

Η Γερμανία, κάνοντας χρήση του κανονισμού αυτού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «www.ekriti.gr», αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες (σε πρώτη φάση), που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της.

Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

Οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.

Πηγή  Kpurdistoportokali.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s