Χάος στις ΗΠΑ… Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ‘ΕΜΦΥΛΙΟ’ ;!

 

 Δε θα μπορούσε ο Μπάρακ Ομπάμα μέσα σε δέκα μέρες, από τη στιγμή που παρέδωσε την εξουσία, να έχει συνηθίσει στην πολιτική σύνταξη. Σε αυτό το πλαίσιο κατανοούμε την ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπός του.

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, ο εκπρόσωπος του Ομπάμα, Κέβιν Λούις τόνισε πως ο πρώην πρόεδρος χαιρετίζει “το βαθμό κινητοποίησης” στην χώρα, εν μέσω θύελλας αντιδράσεων για τις πολιτικές του Τραμπ όπως τα διατάγματα ενάντια στην μετανάστευση.

“Το γεγονός ότι οι πολίτες ασκούν το συνταγματικό τους δικαίωμα να συναθροίζονται και να κινητοποιούνται για να μεταφέρουν το μήνυμα τους στους εκλεγμένους αξιωματούχους είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να δούμε όταν οι αμερικανικές αξίες βρίσκονται σε κίνδυνο”, πρόσθεσε.

“Αναφορικά με συγκρίσεις με την εξωτερική πολιτική του προέδρου Ομπάμα, όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν, ο πρόεδρος (Ομπάμα) βρίσκεται σε θεμελιώδη διαφωνία με την αντίληψη των διακρίσεων ενάντια σε άτομα εξαιτίας των πεποιθήσεων ή της θρησκείας τους», κατέληξε ο Λούις.

Τώρα βέβαια το ότι ο Μπάρακ Ομπάμα ερμηνεύει όπως θέλει το διάταγμα Τραμπ για απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ, πολιτών από 7 συγκεκριμένες χώρες λόγω του υψηλού βαθμού διείσδυσης μουσουλμάνων τρομοκρατών σε αυτές είναι άλλο ζήτημα.

Το γράψαμε και χθες (με άρθρο μας ΕΔΩ) και μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυσή μας. Σε κάθε περίπτωση όμως αν η «πεποίθηση» που λέει ο κος Ομπάμα είναι το να ανατινάξω κόσμο τότε ναι οφείλουμε να κάνουμε «διακρίσεις» εις βάρος τους. Αν η «θρησκεία» τους είναι πρόβλημα (καλεί σε θάνατο των απίστων πχ) τότε έχουμε πρόβλημα.

Τα κράτη έχουν σύνορα. Δεν είναι ‘μπάτε σκύλοι αλέστε’…WSW

ΠΗΓΗ VOICNEWS .GR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s