ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ! Ζούμε τις τελευταίες στιγμές του ΚΟΣΜΟΥ όπως ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ…

 

 

Η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», σε άρθρο της αναφέρει ότι οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για τον πλανήτη, καθώς μια σειρά γεγονότων ενδέχεται να αλλάξουν τον κόσμο.

Βrexit, εκλογές στην Ολλανδία και η οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ  είναι τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ μιας ενδεχόμενης ραγδαίας παγκόσμια αλλαγής.

Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε τον Νόμο για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν ο νόμος περάσει από τα χέρια της βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τότε η Τερέζα Μέι θα μπορεί να υποβάλει την αίτηση για αποχώρηση στο Συμβούλιο της ΕΕ. Επιπλέον, η αποχώρηση θα έχει και οικονομικές συνέπειες, αφού είναι άγνωστος ο λογαριασμός που θα παρουσιάσει η Ευρώπη στους Βρετανούς.

Την ίδια ώρα, οι εκλογές στην Ολλανδία σηματοδοτούν την έναρξη των εκλογών στην Ευρώπη. Μια ενδεχόμενη άνοδος του ακροδεξιού κόμματος του Γκέερτ Βίλντερς, χαράζει πορεία και θα επηρεάσει και τις επερχόμενες εκλογές, όπως τονίζει το άρθρο.

Επίσης, από την Πέμπτη, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν θα μπορεί πλέον να πουλάει νέα ομόλογα, και η κυβέρνηση θα πρέπει να βγάζει χρήματα από το τρέχον εισόδημα.

Όπως τονίζει η  «Die Welt», αύριο λήγει μια σημαντική προθεσμία Το επίσημο όριο χρέους εφαρμόζεται πάλι και το τρέχον βρίσκεται τώρα γύρω στα 18 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αν και το παρόν έλλειμμα είναι σχεδόν 20 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο το όριο χρέους ανεστάλη τον Οκτώβριο του 2015 – έως τη 15η Μαρτίου 2017.!!

Πηγή VoiceNews.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s