ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΖΗΜΙΑ Ο ΣΟΥΚΟΣ .. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΔΡΟΥΣΑ “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!

ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΠΑΤΕΩΝΩΣ  ή  ΑΝΙΚΑΝΩΝ; !!

ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ Η ΥΔΡΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ “ΠΝΙΓΕΤΑΙ” ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ !


ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΥΚΟ” ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ .. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ , ΕΠΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!
Δυστυχώς όλα ξεκινούν από τον κλούβιο εγκέφαλο και τις εμμονές των Γλυνού – Θεολόγου και ΣΙΑ.

Το πρόβλημα θα είχε λυθεί από χρόνια αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έμπαιναν εμπόδιο κάθε φορά που γινόταν προσπάθεια να βρεθεί κατάλληλος χώρος και υπάρχουν χώροι που θα μπορούσε να είχε γίνει Χ.Υ.Τ.Υ. ή Χ.Υ.Τ.Α., ότι θα έπρεπε δηλαδή.

Έτσι και τώρα έφεραν το “Σούκο”, ένα μηχάνημα, που είναι γνωστό από την Καλαμάτα ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Το έφεραν για τον απλούστατο λόγο τα σκουπίδια να παραμείνουν στην ίδια περιοχή, είτε γιατί τους έχει κάτσει στον εγκέφαλο, είτε γιατί υπάρχουν συμφέροντα που δεν γνωρίζουμε(;)

Παράλληλα τι κάνουν: Στις πέντε σκουπιδιάρες που έρχονται, τις 4 κρυφίως τις αδειάζουν στην απαγορευμένη χωματερή χωματερή, γιατί το “Σουκομηχάνημα” μόνο λίγα σκουπίδια μπορεί να διαχειριστεί, άσε που τις περισσότερες φορές είναι σε βλάβη.

Παρ’ όλα αυτά, παρά το υπέρογκο κόστος, παρά την οικολογική καταστροφή που έχουν προκαλέσει και παρα τη δικαστική απαγόρευση αυτοί επιμένουν και καμιά κίνηση κάνουν για τη χοροθέτηση νέας χωματερής. Είναι φοβερό, ούτε τις δικαστικές αποφάσεις εκτελούν, ούτε τους νόμους σέβονται, ούτε τον πολιτισμό, ούτε το περιβάλλον…
Δείτε στο λινκ την απόφαση του δικαστηρίου:http://www.pitrofos.gr/

2 thoughts on “ΑΠΟ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΖΗΜΙΑ Ο ΣΟΥΚΟΣ .. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΔΡΟΥΣΑ “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!

  1. “ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ , ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΚΟ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ”
    Κάνετε σωστά την δουλειά σας ή φύγετε !!!

  2. Pingback: Επιτελους ενα πολιτικο κειμενο απο την μεγαλη αντιπολιτευση του Δημου μας. « Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας

Leave a comment